Når et flute bliver godt, er det en helt fantastiske. Det kan være vanskeligt at bage ordentlige flutes i en almindelig ovn, men med et bagestål er du sikret et godt resultat. Herunder følger en opskrift på flutes på bagestål.
Hvis du har prøvet at bage dine egne flutes, har du formentlig fundet ud af, at det er vanskeligt at lave et flot, tykt flute med en sprød kant. Det kan være vanskeligt, da det kræver, at du har en særlig ovn, som kan komme op i langt højere temperaturer end en almindelig ovn.
Løsningen er et bagestål – du kan se hvilke bagestål, der er bedst i test her. De kræver en mindre arbejdsindsats, det tager kortere tid at bage dem, og det bliver langt bedre, når du bruger et bagestål.
Det er en god idé at bruge surdej, når du skal lave flutes i en almindelig ovn, da det giver en langt bedre krumme, men det kan også smages i brødet, som bliver meget bedre, end hvis du blot anvender en almindelig dej.