Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Bestil din måltidskasse og få frisk brød til maden

Er du vild med brød, og trænger du til en ny inspiration i madlavningen? Få bestilt en måltidskasse, der giver dig mulighed for at spise mere sundt og varieret i hverdagen. Læs mere herunder og bliv klogere på konceptet.

Måltidskasser med lækre og friske ingredienser

Måltidskasser er et genialt koncept, fordi det er med til at lette hverdagen og mindsker det pres, der er hos mange børnefamilier. Når du bestiller en måltidskasse, får du nemlig alle ingredienser leveret til din dør.

I måltidskassen finder du alt, hvad du skal bruge for at lave måltider til det antal dage, som du vælger. Alt er frisk, lækkert og i god kvalitet.

Du kan frit vælge hvilken måltidskasse du ønsker, hvor mange personer det skal være til, og hvor mange dage du ønsker måltider er.

Mange leverandører tilbyder forskellige måltidskasser, så du kan vælge efter, hvad du foretrækker. Det er super i den forstand, at du kan vælge den menu, som falder bedst i din smag.

På den måde kan du også ofte skifte mellem forskellige måltidskasser hos leverandøren. Ved alle måltidskasserne får du sunde, varierende og nemme måltider, som du kan lave på 30 minutter i hverdagen.

Det er perfekt til dig med en travl hverdag, der ønsker at få mere tid i hverdagen og bruge mindre tid på madlavningen.

Få rabat på din første måltidskasse

I dag er der et stort udvalg af leverandører og måltidskasser, som du kan vælge mellem. Det kan gøre valget både nemmere og sværere for dig.

For at gøre valget så nemt for dig som muligt er det nemmest, hvis du undersøger de forskellige leverandører. Du kan få måltidskasser fra Aarstiderne, Simple Feast, Den Grønne Asparges, Skagenfood, Kokkens Hverdagsmad og RetNemt.

Alle leverandører kører med kampagne, hvor du kan finde en måltidskasse rabatkode. Det gør det nemmere for dig at prøve en måltidskasse og vurdere, om det er noget for dig.

De fleste kører med en procentvis rabatkode på din første måltidskasse, mens andre leverandører tilbyder dig en velkomstgave bestående af lækre ting. Det er en super start.

Friskbagt brød i din måltidskasse

Hvis du er vild med hjemmebagt brød, bliver du glad, når du modtager din måltidskasse.

De fleste leverandører tilbyder friskbagt brød i din måltidskasse, så du kan nyde maden enten i brødet eller med brødet ved siden af måltidet. Uanset smager brødet fremragende og er i god kvalitet.

Den Grønne Asparges samarbejder med en lokal bager i Højbjerg. Det betyder, at når du får en måltidskasse fra Den Grønne Asparges, får du det bedste brød, som får maden til at smage endnu bedre.

Det er det, som måltidskasser kan. Det kan finde de bedste råvarer og give dig gode smagsoplevelser i den travle hverdag. Det er forkælelse på højt plan. Det vil du også opleve med Den Grønne Asparges, der gør en dyd ud af give dig den bedste oplevelse. Hver gang!

Stort udvalg af måltidskasser

Hos de fleste leverandører tilbyder de et større udvalg af forskellige måltidskasser. Det gør, at du kan vælge den måltidskasse og den menu, som tiltaler dig bedst.

Det store udvalg medfører, at du kan finde et hav af børnevenlige måltidskasser, vegetariske måltidskasser, slanke måltidskasser og meget mere. Derfor har du større mulighed for at finde en måltidskasse, der netop passer til dine ønsker og behov.

Uanset hvilken leverandør du er til, får du leveret måltidskassen lige til døren. Fordelene ved måltidskasser er, at du kan spare tid på planlægning af madplaner og indkøb i hverdagen.

Mange familier føler sig pressede på tid og foretrækker derfor måltidskasser i hverdagen. Det typiske spørgsmål om hvad du skal spise til aftensmad slipper du for med en måltidskasse, fordi der er nogle kokke, der tager stilling til, hvad du skal spise hver uge.

Når du bestiller en måltidskasse, binder du dig ikke nødvendigvis til et abonnement. Du kan sagtens vælge en måltidskasse til blot én uge. Det er en fordel for mange, der gerne vil se, om det er noget for dem eller ej.

Mange oplever dog, at det med måltidskasser virkelig kan noget. Det er en kæmpe hjælp i hverdagen og gør, at hverdagen kan køre mere smooth uden den store grund til at bruge hele aftenen i køkkenet for at kokkerere.

Få leveret måltidskassen til døren

Din måltidskasse bliver leveret lige til din dør. Når du bestiller måltidskassen, kan du se hvilken dag den bliver leveret. Det er typisk om mandagen – enten om morgenen eller om eftermiddag.

Det seneste tidspunkt er oftest klokken 17, så den er klar til, at du bare kan komme hjem fra arbejde og komme direkte i gang med et nemt og lækkert måltid.

Du kan sagtens angive, om du vil have din måltidskasse leveret andre steder end udenfor din dør. Det kan være, at du føler dig mest tryg ved at få den leveret i carporten, skuret eller lignende.

Glæd dig til at modtage måltidskassen. Det er den bedste følelse at komme hjem til en måltidskasse, der er fyldt med friske ingredienser. Det er en god følelse at pakke tingene ud og sætte dem på plads i dit køkken.

Du kommer til at elske at få leveret alle råvarerne. Det vil sige, at du slipper selv for at handle ind og tage varerne hjem. Der er masser af tid i supermarkedet og transporttid, der mindskes med måltidskasser.

Det geniale er, at det blot er et par klik fra din computer, der sætter hele processen i gang, så du kan nyde en nemmere hverdag. Madlavningen bliver også meget nemmere og hurtigere.

Du vil en nyde en ny hverdag, hvor du har mere tid til din familie og dine fritidsinteresser. Du kan slappe mere af i hverdagen og komme ned i gear, når du kommer hjem fra aften. Modsat før hvor du kom hjem og skulle klare en masse opgaven i hjemmet.

Én af grundene til at du får mere overskud i hverdagen er også, fordi du får mere energi af den sunde, nærende og varierede mad. Du begynder at få alle de vitaminer, mineraler og sunde olier, som du har brug for. Det giver dig en helt anden energi.