Lækre retter med flutes

Flutes er et af de mest essentielle tilbehør til vores madlavning. De passer altid godt ind, hvad enten man serverer grillmad eller suppe. Dog kan flutes også fungere som meget andet end blot tilbehør, og her er det næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Så hvis du efterhånden er blevet en haj til at bage dine egne flutes, skal du læse med i denne tekst. Her får du nemlig noget inspiration til, hvad du kan bruge dine flutes til.

Derudover kan du finde ud af, hvor du kan få mere inspiration til dit næste projekt i køkkenet.  

Server flutes på forskellige måder

Flutes kan meget mere end at blive serveret med en stor klat smør, selvom det unægteligt også er lækkert. Men flutes har altså bare et større potentiale end det. Du kan eksempelvis lave nogle lækre croutoner ud af dit flute, som vil passe perfekt til en frisk salat. Derudover er bruschetta med tomat eller andre lækre råvarer altid en sikker vinder. Her kan et flute slet ikke undværes. Flute kan altså komme i mange forskellige former og størrelser, og derfor er de også gode til mange forskellige retter.

Ud over at flutes fungerer rigtig godt som småretter, hvis man eksempelvis skal servere tapas, så kan de fungere som et mere bærende element. Der findes næsten ikke noget bedre end en lækker sandwich lavet på det bedste flute med en masse lækkert fyld i. Her fungerer flutes altså som et mere bærende element, end det normalt vil gøre ved de hyggelige småretter. Derudover kan man altid bage flutes med forskellige slags mel, alt efter om man er til hvidt eller mere groft brød.

Find lækre frokostordninger hos able

Hvis du har brug for anden inspiration til din madlavning eller måske nogle lækre frokostordninger til din arbejdsplads, bør du tage et kig hos able. Able er den nye identitet på Frokost.dk, som med navneskiftet har sat klima og miljø på dagsordenen. De har gentænkt eget koncept, hvor de udover at tilbyde sunde frokostordninger, har omstillet virksomheden til at tage en ledende position i, at være en del af løsningen på verdens klima- og miljøudfordringer.  Able tilbyder fortsat lækre og sunde frokostordninger til virksomheder samt brunch og frugtordninger. Du kan ydermere finde able i mange forskellige byer landet over, og de serverer endda lækker frokost til over 600 virksomheder i dag. Derudover er der rig mulighed for at blive inspireret af den lækre mad, de har at tilbyde.

Hos able er der stort fokus på bæredygtighed, og det er noget, de har med sig i tankerne, hver gang de udformer madplanen. Derfor kan du også tilmelde din virksomhed en frokostordning med god samvittighed. Det er nemlig vigtigt, at vi bliver bedre til at tænke på vores miljø, og her kan vores madvaner altså også gøre en kæmpe forskel. Derfor er det bare med at hoppe ind og tage et kig hos able. Det vil uden tvivl være et rigtigt godt sted at starte, hvis du gerne vil til at fokusere mere på bæredygtighed i din hverdag.